Івано-Франківськ

Очільник Верховинщини їздить селами громади (ФОТО)

Василь Мицканюк відвідає кожне село, щоб ближче познайомитися із проблемами регіону.

Очільник Верховинщини Василь Мицканюк з метою ознайомлення з роботою бюджетних установ, інфраструктурою територій, станом комунального господарства та проблемами сільських громад планує відвідати кожне село. Про це йдеться на сайті Верховинської селищної ради, пише ПІК.

1

Першу робочу поїздку здійснено у Перехресне – найвисокогірніше село України, де відбулася зустріч з керівниками бюджетних установ села – загальноосвітньої школи, клубу, дитячого садка, старостинського округу. В ході поїздки обговорили проблемні питання, над якими варто попрацювати.

З Перехресного робоча група попрямувала у село Замагору, якому, як і чи не усім населеним пунктам селищної ради червнева 2020 року стихія завдала значних збитків. Особливо потерпіла дорожня інфраструктура. Обстежено ділянки доріг, запроектовані для проведення робіт з ліквідації повені. Оцінено стан встановлення габіонів на ділянках, зруйнованих стихією. Однак ще потрібно виконати чималий обсяг запланованих робіт.

3

“Необхідно провести обстеження усіх наявних на території селищної ради місцевих доріг, берегоукріплень річок та аварійно небезпечних ділянок доріг у кожному селі. Таких об’єктів чимало. Необхідні кошти. Тому потрібно підходити до вирішення даних питань зважено, виходячи з ситуації і фінансових можливостей бюджету. Самим, звичайно, не справитись, тому будемо апелювати до обласних владних структур для надання необхідної допомоги у проведення капітального ремонту місцевих доріг”, – зазначив селищний голова Верховини.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено