Івано-Франківськ

На День закоханих – спа для двох в «Адам і Єва»

До Дня закоханих ми вирішили порадити нашим читачам особливий подарунок.

Наближається День закоханих. І як перед будь-яким святом традиційно виникає питання, що та як подарувати дорогій людині? А у День святого Валентина хочеться підібрати такий подарунок, який висловлює всю любов і особливе ставлення до другої половинки.

Журналісти ПІК відвідали фітнес-студію “Адам і Єва” та вирішили, що оригінальним, не банальним подарунком на День закоханих буде – Spa для двох.

     P1330542 scaled

Засновники фітнес – студії «Адам і Єва» добре знаються на багаторічному коханні та подарунках. Відкрили вони свою студію саме в день чергової річниці шлюбу. Таким чином втіливши свою багаторічну мрію.

У фітнес-студії «Адам і Єва» можна скористатися різноманітними послугами та обрати гідний подарунок коханому чи коханій, який стане шляхом до здоров’я, краси, гарного самопочуття та настрою. «Адам і Єва» надають унікальні послуги, які можуть стати чудовими подарунками для кожного.

P1330501 scaled

У наборі послуг:

  • Spa-зона, де вперше у Івано-Франківську запропонують масаж філіппінськими мушлями та релаксуючий масаж теплими каменями, а також spa- процедури для двох.
  • Соляна кімната, що розташована саме в студії.
  • Тренажерний зал, де всі тренери – чинні професійні спортсмени з профільною вищою освітою. Тут можна підібрати для себе оптимальний вид занять від класичних йоги й пілатесу до інноваційних в Івано-Франківську аеростепу та джампінгу.
  • Автозасмага. Отримати морську засмагу не покидаючи Івано-Франківськ реально, завдяки унікальним технологіям з Італії.

P1330678 scaled

Spa для двох

Що може бути краще, ніж відпочинок в умілих руках масажиста? Тільки задоволення від нього, розділене з коханою людиною. Закоханим буде приємно довірити своє тіло досвідченим рукам фахівців, розслабитися і насолоджуватися приємними хвилинами Спа для двох, яке виконується в одному кабінеті.

Уявіть, ви в одному кабінеті. Він насолоджується релакс-масажем. Вона – парафінотерапією та доглядом, що включає 3 етапи: очищення+відновлення+омолодження.

P1330527 1 scaled

Процедура триває протягом двох годин. Опісля ви відправляєтесь в унікальну соляну кімнату, Така кімната на просторах Івано-Франківська єдина. Там проводите ще до пів години, де можете випити кави, чаю чи келих ігристого вина та поспілкуватися, або ж помовчати.

P1330498 scaled

P1330476 scaled

Варто зауважити, що поки ви відпочиваєте у соляній кімнаті – вона виконує свої лікувальні властивості. Адже фітнес-студія «Адам і Єва» успішно відтворила чудодійні ефекти соляної шахти. Соляна кімната із стінами, викладеними справжньою шахтною та морською сіллю, відтворює мікроклімат, необхідний для спелеотерапії – методики профілактики, реабілітації захворювань та відпочинку в умовах соляних шахт, де 100-відсоткове чисте екологічне середовище.

P1330482 scaled

Спа-програма для двох – це чудесний порятунок від накопиченої втоми, депресії, розладів самопочуття, впливу агресивної екології та метушливого способу життя для пари.

 Спробуйте і переконаєтесь самі! Зробіть собі цей чудодійний подарунок саме на День закоханих!

P1330678 scaled

P1330534 scaled

P1330502 scaled

P1330584 scaled

P1330649 scaled

P1330615 scaled

P1330505 scaled

Фітнес-студія “Адам і Єва” знаходиться в Івано-Франківську, на вулиці Чорноти Курінного, 2/4.

ПРОМО

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено