Івано-Франківськ

У Тернополі злодійка обкрадала вірян у церквах (ВІДЕО)

Злодійка-гастролерка заробляла на прожиття, обкрадаючи людей в храмах. 

У Тернополі правоохоронці затримали 58-річну крадійку. До обласного центру вона приїхала з Кривого Рогу. Про це повідомляє поліція Тернопільської області, пише ПІК.

Чотири заяви про зникнення мобільних надійшло до поліції. Усі потерпілі повідомили, що стали жертвами злодіїв в різних храмах Тернополя. 

“Невідома особа чи особи викрили в них мобільні телефони. В одних викрали з кишень, в інших з сумок. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, щоб з’ясувати усі обставини подій, були зібрані усі матеріали та вилучене відео з камер спостереження”, – йдеться у повідомленні.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що 58-річна підозрювана їздила містами та заробляла на прожиття крадіжками. Жертвами обирала жінок, а місцем злочину – церкви. Під час богослужінь підозрювана стежила за людьми, які мали при собі мобільні телефони, непомітно витягувала їх та тікала.
У спільники взяла місцевого таксиста, який возив її за вказаними адресами. Після трьох крадіжок жінка залишила Тернопільщину. Її розшукали оперативники в Чернівцях.
Аналогічні крадіжки злодійка вчинила у Житомирі та Чернівцях. Крадені речі жінка продавала в сусідніх областях. Підозрювана почала заробляти крадіжками ще з п’ятнадцяти років. За її плечима не одна судимість.
У скоєному вона зізналася, каже, що гроші витрачала на свою велику родину. Триває досудове розслідування. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено