Івано-Франківськ

Франківець Микола Мигаль продовжує боротьбу на проекті “МастерШеф. Професіонали”

У третьому випуск шоу "МастерШеф. Професіонали" 20-ка найкращих кухарів змагатимуться з суддями в кулінарному конкурсі.

magal

Як вже повідомляв ПІК, у шоу змагається й кулінар з Івано-Франківська Микола Мигаль.

У минулій програмі він пройшов кастинг та отримав три “Так” від суддів.

Отже, в першій битві 3-го випуску 3 сезону “МастерШеф. Професіонали” 5 кухарів в чорних фартухах змагалися в одному з найскладніших випробувань проекту – відтворення найпопулярніших цукерок, батончиків та інших солодощів, визнаних світом.

Вперше за всі сезони проекту судді пом’якшили правила конкурсу. Відтак кожен учасник битви чорних фартухів міг взяти одного помічника з балкона, але ні пробувати, ні готувати помічник не може – приймаються тільки поради.

Віктор вибрав Марину, але дівчина захотіла допомагати Володимиру. Тому хлопцю довелося переобирати помічника. Після довгих роздумів руку підняла Ліля Стоянова. Ігор вибрав Стеллу Клименко, Радек – Віктора Шайдецький, а Леонід – Миколи Мигаля з Івано-Франківська.

Кухарі отримали дві години приготування точних копій популярних ласощів, однак вийти з неї в білому фартусі вийде не всім професіоналам.

За вердиктами суддів 3 сезону “МастерШеф. Профеіонали” першим проект покинув Володимир Юрін.

53364335 2111185902283193 1361120684230574080 n

Нагадаємо, 26-річний Микола Мигаль виріс у багатодітній сім’ї, у якій бабуся хвалила його за приготовані страви. Ця похвала і вкоренила любов до кухні. Після школи закінчив кулінарний коледж, потрапив на практику в хороший ресторан.

Відтоді вже 9 років успішно працює на кухні, був кухарем у величезній кількості закладів ― від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном. Готував для трьох президентів України.

Зараз працює в Польщі над відкриттям готелю «Редіссон». Любить літати на цивільних літаках, вертольотах, парапланах. Обожнює українську гастрономічну культуру. Хоче відкрити гідну пастотеку в Івано-Франківську. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено