Івано-Франківськ

Лікарні Тернопільщини отримали 288 кисневих балонів

«Нафтогаз України» благодійно передав медзакладам Тернопільщини 288 кисневих балонів.
Вчора, 3 березня, передали в КУТОР «База спеціального медичного постачання» 288 кисневих балонів. Вони слугуватимуть у лікуванні «ковідних» пацієнтів, які потребують додаткового кисню.

Про це повідомляє Управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації, пише ПІК.

156767926 5274972392575610 6569549698895121322 o scaled

Ці кисневі балони передадуть у 17 медичних закладів – Борщівську міську лікарню, Бучацьку центральну райлікарню, Підгаєцьку центральну райлікарню, Гусятинську комунальну райлікарню, Козівську центральну райлікарню, Лановецьку центральну райлікарню, Підволочиську центральну райлікарню, Тернопільську центральну райлікарню, Шумську міську лікарню, Кременецьку опорну лікарню, Монастириську міську лікарню, Почаївську районну комунальну лікарню, Скалатську комунальну райлікарню, у Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр та Тернопільський обласний медичний центр соціально-небезпечних захворювань, а також у Заліщицьку центральну міську лікарну.

Найбільше їх отримає Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр – 36, по 27 – Козівська, Кременецька та Почаївська лікарні.

Довідково:

Медичний кисень і в Україні, і у світі є лікарським засобом. Найчастіше його використовують при важкому перебігу хвороб органів дихання, серцевій недостатності, отруєннях та для операційного наркозу для тяжкохворих пацієнтів та новонароджених немовлят. Саме тому питання в його забезпеченні у медзакладах є життєвоважливим, надто в умовах пандемії.

 

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено