Івано-Франківськ

У Чорткові протягом двох днів трапилося два нещасних випадки

5 та 6 березня у місті та районі загинули двоє чоловіків.

У Чорткові внаслідок нещасних випадків померли двоє людей. Про це повідомляє поліція Тернопільщини, пише ПІК.

5 березня кузов масою в кілька тисяч тонн придавив чоловіка. Трагедія сталася на очах у співробітників. Загиблий ремонтував в майстерні спецавтомобіль БелАЗ. У ході роботи підняв кузов вантажівки та закріпив його на металевий запобіжник. Проте запобіжник не витримав навантаження та обірвався. І як результат – кілька тисяч кілограм придавило шістдесятирічного чоловіка. Він помер на місці події. 

Ще один нещасний випадок з летальним наслідком трапився 6 березня в Чорткові. З п’ятого поверху власного помешкання випав 36-річний місцевий житель. Потерпілий перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловік вийшов на балкон покурити і, ймовірно, втратив рівновагу й впав на асфальт.
Шум за вікном почула дружина загиблого, яка в цей момент була в кімнаті. Вона вийшла на балкон, побачила, що сталося і одразу викликала швидку. Потерпілого з численними переломами доправили до лікарні. Проте врятувати чоловіка не вдалося. Він на наступний день після падіння помер в реанімації.
До слова, сьогодні 10 березня також у Чорткові чоловіка не пустили на роботу, через те, що він  перебував у стані наркотичного сп’яніння.
Читайте також у ПІК:

Молода українка, яка потрапила у ДТП поблизу Перемишля потребує допомоги 

Собаки замість тестів: у сусідній Польщі Covid-19 виявлятимуть тварини 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено