Івано-Франківськ

Зміни карантинних обмежень у “червоній зоні”: у Франківську зупинять рух тролейбусів

У вівторок, 9 березня, Кабмін розширив перелік обмежень у «червоній» зоні карантину. Уряд вирішив заборонити роботу громадського транспорту.

Про це повідомив Telegram-канал «Коронавірус Інфо».

Уряд заборонив регулярні та нерегулярні транспортні перевезення пасажирів у «червоній» зоні карантину.

Сьогодні цю інформацію підтвердив міський голова Івано-Франківська та зауважив, що у Франківську припиниться рух тролейбусів. Натомість на комунальні маршрути випустять автобуси для спецперевезень.

“Зважаючи на зміну у Постанові Кабінету Міністрів, ми змушені будемо зупинити тролейбусний рух. Зменшимо випуск автобусів по комунальних маршрутах. Автобуси зберігаються як спецрейси, але є припис поліції, відповідно тролейбусний рух, на жаль буде припинений.”, – повідомив міський голова.

Інформацію підтвердили й у КП “Електроавтотранс”:

“Відповідно до повідомлення міського голови, від завтра, 11 березня 2021 року, рух тролейбусів у місті Івано-Франківську тимчасово зупинено. Рух автобусів буде продовжуватись. : Для забезпечення доїзду працівників критичної інфраструктури 5 автобусів КП “Електроавтотранс” ІФ працюватиме на тролейбусному маршруті № Вокзал-Пресмаш”, – йдеться у повідомленні.

Зараз у «червоній» зоні карантину території Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Під обмеження не потрапляють:

  • перевезення пасажирів легковими автомобілями в кількості 5 осіб з водієм, але без урахування дітей;
  • перевезення пасажирів службовим або орендованим автотранспортом в межах кількості місць для сидіння і за умови інформування Нацполіції;
  • перевезення пасажирів спеціальними залізничними рейсами у внутрішньому сполученні, узгодженими з Міністерством охорони здоров’я та Міністерством інфраструктури;
  • перевезення пасажирів спеціальними залізничними рейсами у приміському сполученні за погодженням з ОДА.

Крім нових обмежень, в «червоній» зоні карантину також забороняється робота кафе, ресторанів, ТРЦ, кінотеатрів та ринків. Також уряд заборонив в «червоних» регіонах проведення масових заходів і відвідування навчальних закладів.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено