Івано-Франківськ

Франківець Микола Мигаль продовжує боротьбу на проекті “МастерШеф. Професіонали-3”

Франківець Микола Магаль продовжив участь у шоу, потрапивши до Топ-15 проєкту.

Як вже повідомляла ПІК, у шоу змагається й кулінар з Івано-Франківська Микола Мигаль.

53364335 2111185902283193 1361120684230574080 n1111

З перших хвилин у 6 випуску «МастерШеф. Професіонали»-3 панувала напружена атмосфера. Претендентів на головний приз проєкту чекало чимало цікавих завдань. 

У першому випробуванні професіоналам потрібно було детально розібратися в страві, ретельно проаналізувати всі елементи та підготувати гостям конструктор зі складових страви так, щоб вони змогли відтворити її всього за 20 хвилин.

На кухні проєкту в шостому випуску готували зіркові гості – Іраклі Макацарія, Макс Михалюк та Ксенія Мішина. Знаменитості повинні були приготувати кулінарні шедеври замість учасників. Для цього профі підготували для гостей спеціальні кукінг-бокси. За рішенням суддів кращу страву подала Ксенія, яка принесла перемогу команді синіх. Червоні програли, тому Руслан і Влад одягли чорні фартухи.

Другий конкурс почався з вибору капітанів. Стелла очолила команду синіх, Неля — жовтих, а Владислав — червоних. Учасники змагалися в конкурсі Ребус. 

У чорних фартухах цього разу опинилися  Неля, Влад, Ігор та Руслан. Їм потрібно було приготувати в дегідраторі цілий раціон: сніданок, обід і вечерю. Якщо учасники не встигали висушити в дегідраторі всі свої страви — одразу їхали додому.  Ігор приготував борщ і гречану кашу, які були занадто легкими, прісними та непродуманими. Саме тому в 6 випуску проєкт «МастерШеф. Професіонали»-3 залишив Ігор Андріяш. 

Учасники шоу "МастерШеф. Професіонали"-3

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено