Івано-Франківськ

У Калуші підприємець сплатив 151 тис. гривень штрафу за крадіжку води

16 березня працівники комунального підприємства «Водотеплосервіс» обстежили водопровідну мережу на вул. Пекарській, 1 і виявили врізку.

З 1 травня споживачі води без лічильників платитимуть за своїх сусідів : 22:02:2019 - 20 хвилин Житомир

Директор комунального підприємства Петро Шевчук каже, що об’єми крадіжки води колосальні, пише ПІК з посиланням на Вікна.

«Наших працівників на територію не пустили, хоча ми зафіксували факт врізки, у нас є фото- і відеозйомка.  Вчора ми підготували відповідне звернення в правоохоронні органи. Сьогодні продовжуємо роботи щодо отримання доступу. В подальшому будемо вживати всіх заходів, які нам дозволяє адміністративне і кримінальне законодавство, правила щодо накладення відповідних стягнень чи на орендодавця, чи на орендаря даних приміщень», — повідомив Петро Шевчук.

17 березня на вул. Пекарській, 1 працювала комісія комунального підприємства, на територію їх вже пустили. На той час врізку ліквідували та спробували приховати. Проте це не допомогло: факт несанкціонованого відбору води з мережі комунального підприємства підтвердився. Зокрема, було проведено аналіз води, яку використовував суб’єкт господарювання у своїй діяльності. Виявилося, що за якісними характеристиками це вода, яку постачає «Водотеплосервіс».

За результатами перевірки було складено акт та проведено нарахування відповідно до пропускної здатності труби — 151 тис. гривень.

19 березня суб’єкт господарювання сплатив штраф у повному обсязі і вже звернувся до КП «Водотеплосервіс» за технічними умовами для під’єднання до мережі централізованого водопостачання.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено