Івано-Франківськ

Впровадження локдауну в Україні: рішення прийматиме РНБО

Найближчим часом РНБО проведе нове засідання, на якому розгляне ситуацію із коронавірусом в Україні та можливість впровадження локдауну. 

v Ukrayne lokdaun 2.0 1 810x425 1 scaled

Про це 19 березня повідомив секретар РНБО Олексій Данілов після засідання на брифінгу, піше ПІК із посиланням на ТСН.

Те, що стосується локдауну та коронавірусу, то я думаю, що найближчим часом буде відповідне засідання РНБО з цього приводу. Ви пам’ятаєте, що рік тому, коли починалась ця ситуація, у нас було відповідне засідання Ради нацбезпеки та оборони. Хочу наголосити, що апарат РНБО має продукт, який дозволяє дивитись моніторинг щодо стану справ у розрізі кожної громади. Що стосується розповсюдження коронавірусу, то в нас вкрай складна ситуація“, – пояснив Данілов.

Секретар РНБО також наголосив, що у ситуації із коронавірусом, влада активно співпрацює із органами місцевого самоврядування.

Я наголошую, що апарат РНБО змушений вже звертатись до органів місцевого самоврядування, які згідно чинного законодавства, мають брати у цьому участь. Ми сьогодні  інформаційні листи почали всім відправляти. Маємо зворотній зв’язок, що починають місцеві органи самоврядування включатися у цю роботу. Вони проводять свої комісії ТЕБ НС, як воно мало б відбуватися з початку, відповідно до чинного законодавства“, – додав Данілов.

Додамо, що Україна утримує дев’яте місце у світі за новими інфікуваннями COVID. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено