Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 22 – 28 березня

Овнам астрологи прогнозують удачу та везіння, Рибам радять утримуватись від порожніх витрат, бо вони можуть стати причиною подальших фінансових труднощів.

Ваш гороскоп на тиждень 15 - 21 березня

ВАШ ГОРОСКОП на тиджень – це підказка, як краще поводитись та діяти.

  • ОВЕН

В цей період вас супроводжує удача і везіння. Вдається досягти успіхів у професійній сфері, знайти вихід зі складних ситуацій. Сила волі і енергія в поєднанні з витримкою і наполегливістю, сприяють залагодженню багатьох сімейних і ділових проблем.

У цей час можна закласти хороший фундамент подальших успіхів. Можете розраховувати на успішні контакти з представниками офіційних органів, розуміння і допомогу керівництва і впливових осіб. Вдалий час для укладення довгострокових угод.

  • ТІЛЕЦЬ

Щоб дати вихід накопиченій енергії, добре в цей період зайнятися роботою по дому. Пасивність зараз протипоказана, інакше надмірна емоційність може привести до хвилювань і сумнівів, причини яких зрозуміти не просто.

Це може породжувати розбіжності і сварки в сім’ї або інші сімейні проблеми, що можуть вибивати з колії. Фізична робота, поїздки, прогулянки – хороший засіб позбутися від похмурих думок і зробити великий обсяг роботи.

  • БЛИЗНЮКИ

Тиждень напружений, але обставини сприяють появі нових і оригінальних ідей, інтуїція дозволяє знайти вихід із ситуації, яка раніше здавалася нерозв’язною. Посилюється творче мислення, прагнення до передових перетворень і нових методів в роботі.

Можливе несподіване надходження приємної або потрібної інформації. Період сприятливий для довгострокового планування, укладення угод. Не виключений раптовий поворот подій, багато що відбувається не так, як ви планували.

  • РАК

Протягом тижня  будете часто відчувати емоційний дискомфорт, тривожні думки і сни, внутрішні метання. Позбутися від них допоможе перестановка в квартирі, творча діяльність, робота на дачній ділянці або активний відпочинок.

Натхнення і посилена уява, підвищення інтуїції, хороше розуміння інтересів оточуючих, допоможуть вам вирішити багато проблем. Період підходить для гармонізації відносин з впливовими жінками, з мамою.

  • ЛЕВ

З’являється прекрасна можливість очиститися від негативної енергії і жалю, навести порядок в емоційній і духовній сферах .Думати слід виключно про хороше, враховувати думку і інтереси партнера, не реагувати на провокації.

З’ясування відносин може обернутися проблемами. Обставини сприяють спілкуванню, гармонійної комунікації, посиленню інтелектуальних можливостей. Згладжується зовнішній негатив, присутнє відчуття, що щастя поруч.

  • ДІВА

Дрібні неприємності і клопоти сприяють перепадам настрою і зануренню в себе. Знижується концентрація уваги, виникають помилки там, де потрібна точність і логіка. У цей період складніше висловлювати себе через слово і діло.

Особливо важливо перевіряти інформацію, ті факти і цифри, які ви сприймаєте як вірні. Необ’єктивне ставлення до новин може привести до додаткових складнощів. Недовірливість в спілкуванні з іншими людьми сприяє конфліктам з партнерами.

  • ТЕРЕЗИ

Тиждень пройде в активних контактах, часто доведеться шукати компроміс, врівноважувати протилежності. Доведеться визначати для себе, що ж важливіше – особисте або соціальне, сімейні відносини або кар’єра.

Це період роздумів і творчості, рішення приймаються під впливом емоцій і почуттів. Сприятливий час для гармонізації відносин в сім’ї і з коханою людиною, покупок для дому.

  • СКОРПІОН

Ви схильні в цей період збирати образи, вам важко вголос говорити про свої емоції, ви більше схильні тримати їх при собі або показувати почуття і емоції образно. Складніше вчитися і сприймати інформацію, не вдається логічно робити висновки.

Період не підходить для далеких відряджень, можливі невдачі в справах і переговорах зі спонсорами, зарубіжними партнерами, іноземними фірмами. Не варто проводити фінансові операції і вкладати в проекти великі суми грошей.

  • СТРІЛЕЦЬ

Продуктивний період, часу на відпочинок немає, але зате багато що вдається. Планомірна робота дасть хороший фінансовий результат. Будьте в центрі уваги, проявляйте себе, якщо ви давно хотіли стати лідером.

Не варто переоцінювати свої можливості, прислухайтеся до мудрих порад старших, дотримуйтесь норм і правил, але не відмовляйтеся від нових ідей – спробуйте послідовно все обгрунтувати і тоді обов’язково знайдете підтримку та любов публіки. .

  • КОЗЕРІГ

Наполеглива і планомірна робота приносить успішні перспективи. У бізнесі або професійній діяльності зрілість і досвід привертають увагу нових клієнтів. Обставини нададуть шанси придбати нові знання і досвід, що в результаті призведе до підвищення продуктивності і успіху.

Вдалий час для укладення тривалих і великих угод, для відповідальних кроків в підприємництві. Не відразу, але вдається досягти взаєморозуміння, стабілізувати особисті та ділові зв’язки.

  • ВОДОЛІЙ

Посилюються романтичні настрої, любовні відносини розвиваються дуже швидко. До негативних тенденцій цього періоду відносяться надмірна поблажливість до своїх слабкостей. Вдалий період для демонстрації своїх талантів і здібностей, якщо хочете, щоб вас помітили.

Період сприятливий для контактів з публікою, рекламних заходів, навчання. Обставини складаються вдало для практичних справ і виконання своїх професійних обов’язків. Намагайтеся не ігнорувати поточні проблеми і враховувати деталі.

  • РИБИ

Через зайву нервозність і відсутність концентрації, ви схильні приймати помилкові рішення. Загострюються хворобливі підсвідомі процеси, виникають сумніви в своїх почуттях, в партнері. Заважають метушливість, несуттєві розмови, емоційна нестійкість.

Краще утриматися від прийняття важливих рішень, підписання документів та обговорення планів. Бережіться застуди, вірусних захворювань, дотримуйтесь режиму дня. Порожні витрати можуть стати причиною фінансових труднощів надалі.

ВАШ ГОРОСКОП на тиджень – це підказка, як краще поводитись та діяти.

Читайте також:

Франківець Микола Мигаль залишається на на проекті “МастерШеф. Професіонали-3”

На Львівщині критично не вистачає медиків – Садовий

На Прикарпатті колишній атовець облаштував страусину ферму (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено