Івано-Франківськ

УГКЦ святкує ювілей інтронізації Блаженнішого Святослава

27 березня - 10 річниця інтронізації Блаженнішого Святослава (Шевчука) у Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві.

УГКЦ висловлює найщиріші слова привітань Блаженнішому Святославу з нагоди річниці інтронізації,

УГКЦ висловлює найщиріші слова привітань Блаженнішому Святославу з нагоди річниці інтронізації, повідомляють на сайті Української Греко-Католицької Церкви, пише ПІК.

 “Рівно 10 років тому, 23 березня 2011 року, Виборчий Синод Єпископів УГКЦ обрав владику Святослава Шевчука Отцем і Главою Української Греко-Католицької Церкви, а вже 27 березня в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві відбулася його інтронізація. Цією Літургією офіційно завершився Виборчий Синод Єпископів УГКЦ”, – йдеться у повідомленні.

Кульмінаційний день святкування сьогодні неділя, 28 березня. Цього дня відбудеться розмова про візію УГКЦ з нагоди десятиліття інтронізації Блаженнішого Святослава під назвою “Разом у майбутнє”.

Додамо, що Верховний архієпископ Святослав Шевчук народився 5 травня 1970 у місті Стрий на Львівщині. Владика Святослав Шевчук вільно володіє англійською, італійською, іспанською, польською та російською мовами. 

Читайте також у ПІК:

Блаженніший Святослав вакцинувався від коронавірусу 

Піст і дієта – це різні речі: норми УГКЦ щодо споживання їжі в часі Великого Посту (ФОТО) 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено