Івано-Франківськ

У Коломиї 10 школярів стали призерами дослідницьких робіт МАН

5 з них представлятимуть Коломийську громаду на всеукраїнському рівні.

10 школярів з Коломиї стали призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт МАН.

Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський, передає ПІК.

“Цьогоріч вже відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу. На ньому учні наших освітніх закладів здобули 10 призових місць, 5 з них представлятимуть Коломийську громаду на всеукраїнському рівні. Безперечно це великий успіх, який би був неможливий без невтомної праці школярів та їх вчителів-наставників”, – йдеться у повідомленні.

170192305 869569410292744 2240957440478778626 n scaled

Призерами ІІ етапу стали:

І місце:

– Атаманюк Олег, учень 11-А класу Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка, науковий керівник Гриджук В.Д., з роботою «Гонконг у геополітичному просторі АТР: реалії та перспективи автономії у складі КНР»

– Волощук Ольга, учениця 11-А класу Коломийського ліцею імені М.Грушевського, науковий керівник Гриджук В. Д., з роботою «Концепт довіри в сповідальному слові покоління Z (за циклом новел «Сповідь у просторі відсутності довіри»)

– Назарук Вікторія, учениця 11-А класу Коломийського ліцею імені М.Грушевського, науковий керівник Гриджук В. Д., з роботою «Особливості психологічного впливу соціальних мереж на ментальну активність учнівської молоді покоління Z»

– Олексюк Любомир, учень 11 класу Коломийського ліцею №9, науковий керівник Гургула Г. Я., з роботою «Комбінована фото- та термоелектрична система енергозабезпечення малопотужних пристроїв у місцях з відсутністю електромереж»

– Семків Анна, учениця 9 класу Коломийського ліцею №9, науковий керівник Кушка Н.Й., з роботою «Дослідження фізико-хімічних показників якості меду».

ІІ місце:

– Колотило Олександра, учениця 11-Б класу, Коломийського ліцею імені М.Грушевського, науковий керівник Гриджук В. Д., з роботою «Хронотопи зустрічі і спокутування в романі Е.Е.Шмітта «Євангеліє від Пілата» (інтерпретаційна модель легендарно-міфологічного матеріалу у дискурсі після-постмодерністичної поетики).

ІІІ місце:

– Бачинський Денис, учень 10 класу Коломийського ліцею №9, науковий керівник Плекан Т.М., з роботою «Внесок еміграції українців у процвітання США»

– Гавриленко Олексій, учень 9-В класу Коломийського ліцею 9, науковий керівник Денисюк Л.В., з роботою «Історичний слід ЗУНР в історії міста Коломиї в період 1918-1919 рр.»

– Лукінчук Владислав, учень 10-В класу Коломийського ліцею №9, науковий керівник Зіміна Е.В, з роботою «Архетип Змія та його функціональні особливості у романі С.С.Мінаєва «Dyxless: повість про несправжню людину»

– Міхневич Христина, учениця 9-Б класу Коломийського ліцею №3, науковий керівник Данилюк Г.Д., «Портативний зарядний пристрій для смартфонів на основі сонячної батареї».

Довідково:

Мала академія наук України – це об’єднання школярів та їхніх вчителів, де юні дослідники роблять свої перші кроки як науковці. Не перший десяток років активну участь у розбудові академії беруть коломийські вчителі та їх вихованці. Плодами цієї роботи є щорічні перемоги наших молодих науковців у конкурсі-захисті дослідницьких робіт.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено