Івано-Франківськ

На Франківщині по “гарячих слідах” розшукали викрадача скутера

Скутер слідчі вилучили та встановлюють всі обставини злочину. Крадієві загрожує до п'яти років позбавлення волі.
1 6 scaled

Скутер слідчі вилучили та встановлюють всі обставини злочину. Крадієві загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Із заявою до Надвірянського районного відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його скутер «Хонда», що був припаркований в дворі багатоповерхівки у Надвірній.

На місце вчинення злочину одразу виїхали слідчо-оперативна група та оперативні працівники.

Поліцейські опитали мешканців прилеглої території, встановили можливих свідків, переглянули відео з камер спостереження, які були встановлені неподалік місця вчинення злочину та відпрацювали виїзди з населеного пункту.

На розшук транспортного засобу було орієнтовано наряди груп реагування патрульної поліції. Впродовж чотирьох годин оперативні працівники розшукали скутер і самого крадія у Надвірній. Йдеться про 18-річного місцевого мешканця.

При спілкуванні з поліцейськими зловмисник пояснив, що скутер викрав, аби покататись. Транспортний засіб правоохоронці вилучили та після проведення необхідних експертиз буде повернуто законному власнику.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Досудове розслідування триває.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено