Івано-Франківськ

У Чехії поставили фігуру голого Путіна на золотому унітазі (ФОТО)

Група активістів принесла до будівлі посольства Російської Федерації в Празі фігуру голого президента Росії Володимира Путіна.

У Чехії активісти встановили статую Путіна в оголеному вигляді на золотому унітазі, з золотим йоржиком і пляшкою новачка. Статую назвали “Naked killer” (голий вбивця), пише Європейська правда.

Немає опису.

Таким чином активісти висловили протест проти ув’язнення російського опозиціонера Олексія Навального. Навпроти посольства стояли кілька людей з плакатами “Руки геть від України” та “Свободу Навальному”.

У заході взяли участь близько 30 осіб. Під час встановлення туалетів на місце прибули кілька співробітників поліції. Вони заявили активістам, що ті завдають шкоди власності Росії. Пізніше активісти розібрали пам’ятник Путіну і спустили в парк на інвалідному візку.

Немає опису.

Немає опису.

“Можливо, ніщо так не символізує справжню природу сьогоднішніх російських правителів, як золоті унітази і йоржики в палаці глави держави в країні, де 13% населення досі не мають навіть власного туалету”, – йдеться в заяві групи.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено