Івано-Франківськ

Тищенко влаштував вечірку під час карантину: поліцейські відкрили кримінальне провадження

Депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував вечірку на честь дня народження дружини у готелі на столичному Подолі.

Тищенко знову порушив правила карантину.

Тищенко знову порушив правила карантину. Нардеп відсвяткував день народження дружини в ресторані готелі  Fairmont. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту, пише Страна.

Тищенко знову порушив правила карантину.

Один з помічників нардепа заявив, що святкування дня народження дружини Тищенка проходило вдома у “слуги народу”. Втім, журналістам вдалося зафіксувати його машину біля готелю, де, імовірно, відбулася вечірка.

Тищенко знову порушив правила карантину.

До слова, це вже не перший подібний скандал з нардепом Тищенком. У 2020 році журналісти зафіксували роботу розташованого в центрі Києва ресторану “Велюр”. На відеозаписі видно, як до ресторану по черзі заходять люди – політики та бізнесмени. Після публікації цього відео Тищенко в соцмережі визнав, що в його закладі іноді відбуваються особисті зустрічі, проте “Велюр” закритий для відвідувачів і не працює як ресторан.

Незабаром після скандалу Тищенко знову попався на тому, що його ресторан працює всупереч обмеженням. У відповідь на питання журналіста Тищенко не зміг прокоментувати, чому ресторан “Велюр” працює всупереч карантинному забороні пізно вночі. “Не можу (прокоментувати), все”, – сказав він.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено