Івано-Франківськ

У Верховині відбулася зустріч з керівниками Сєвєродонецької військово-цивільної адміністрації: яка мета

В населених пунктах Біловодськ та Воронове на Луганщині волонтери-будівельники з Верховинського району благодійно будують дві каплички.

image002 1 1

У Верховині 22 квітня, голова районної ради Юрій Філипчук та голова районної державної адміністрації Василь Бровчук зустрілися з першим заступником керівника Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Ігорем Робочим та заступницею керівника Тетяною Верховською, повідомляють на сторінці РДА у Фейсбук, пише ПІК.

“Основна мета зустрічі – підписання угоди про співробітництво між адміністраціями та налагодження і розширення співпраці у різних напрямках”, – йдеться у повідомленні.

176162535 1426367947716419 7095372743040932608 n scaled

Голова Верховинської районної державної адміністрації Василь Бровчук сказав:

«Підписання цього документу визначає основне – ми українці і маємо спільні цінності, ми дуже чітко усвідомлюємо і розуміємо, що тільки разом ми творимо спільні справи, які стануть корисними як для Верховинщини так і для Сєвєродонецької територіальної громади. Це буде сприяти розвитку туризму, організації обміну і відпочинку учнів та студентів навчальних закладів Сєвєродонецької міської територіальної громади та нашого району. Ми налагодимо співпрацю між музеями, творчими спілками для подальшої співпраці, обміну досвідом, з метою проведення різноманітних художніх виставок, концертних програм”. 

Василь Бровчук навів приємний факт співпраці в дії:

“На даний час на території Луганщини, зокрема в населених пунктах Біловодськ та Воронове волонтери-будівельники з нашого району благодійно будують дві каплички, які стануть провісниками Божого світла та осередками духовності. Щиро дякую за візит, маю надію на подальшу плідну злагоджену співпрацю»

Читайте також:

Громадські організації Франківщини та Донеччини проклали “Міст” між двома областями (ВІДЕО)

Міхеіл Саакашвілі побував на Прикарпатті: стала відома тема візиту

Результати виборів на окрузі №87: Василь Вірастюк остаточно визнаний переможцем

Ваш гороскоп на тиждень 19 – 25 квітня

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено