Івано-Франківськ

На Прикарпатті чоловік повторно попався на збуті особливо небезпечних наркотиків (ФОТО)

Підозрюваний попередньо придбав заборонений в обігу особливо небезпечний наркотичний засіб — канабіс.

 

На Прикарпатті за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури жителю області повідомили про підозру, інформує обласна прокуратура, пише ПІК.

” Його підозрюють в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, учинених повторно, тобто у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідчими ГУНП України в Івано-Франківській області встановлено, що громадянин попередньо придбав заборонений в обігу особливо небезпечний наркотичний засіб — канабіс.

“Діючи з корисливих мотивів, правопорушник зберігав у себе цей наркотичний засіб, продавав частинами третім особам та отримав за таку «операцію» понад 6500 грн”, – зазначають у прокуратурі.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На жаль, прокуратура не повідомляє, в якому населеленому пункті виявили цю історію.

Нагадаємо, що тим часом незаконний наркобізнес розгорнув мешканець  Богородчанщини. Як писала ПІК, припинили його співробітники слідчого управління (відділу детективів) обласної поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю.

Читайте також:

Стало відомо, за яку роботу на Прикарпатті найбільше оплачують

На Франківщині трактористи повинні декларувати свої доходи

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено