Івано-Франківськ

Одіозна суддя Майдану Оксана Царевич повернулася на роботу

З 1 квітня одіозна суддя з Калуша Оксана Царевич повернулася на роботу в Печерський районний суд.

image 1 2 scaled

Щоправда, оскільки у Царевич закінчилися 5-річні повноваження судді – розгляд справ вона наразі здійснювати не буде, проте, справно отримуватиме мінімум 60 тис.грн на місяць, повідомляє ПІК із посиланням на ПРОсуд

Нагадаємо, у часи Майдану Оксана Царевич неправомірно засудила дев’ятьох людей, чиї автомобілі засвітились у поїздці Автомайдану в Межигірʼя 29 грудня 2013 року. Усі вони нічого не порушували. Деяких водіїв насправді не було на цій акції, усі рапорти були сфальшовані, а на деяких не було навіть підпису співробітників ДАІ. Ці справи потрапили до Царевич з втручанням в автоматизовану систему, тобто вручну.

Сфальшовані документи та відсутність доказів порушень не зупинили Царевич від засудження невинних. Очевидно, їй потрібно було виконати наказ згори.

З Царевич гучно знімали недоторканість та звільнили у 2016 році. Проте минулого року, не без підігравання з боку прокуратури, Царевич виправдали від вчинення злочину. А в березні 2021 року “новий” Верховний суд скасував наказ про звільнення судді.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено