Івано-Франківськ

Стало відомо, хто в Україні може отримати статус олігархів: назвали 13 “кандидатів”

Президент дав завдання апарату Ради нацбезпеки, Антимонопольному комітету, Офісу президента розробити закон про олігархів.
f7920c4 danilov  11

При розробці закону про олігархів апарат Ради національної безпеки та оборони виходить із того, що до цієї категорії можна “впевнено зарахувати 13 осіб, заявив секретар РНБО Олексій Данілов, виступаючи на Всеукраїнському форумі “Україна 30. Безпека країни” 11 травня, повідомляє ПІК.

Данілов нагадав, що на крайньому засіданні Ради нацбезпеки і оборони президент дав завдання апарату Ради нацбезпеки, Антимонопольному комітету, Офісу президента розробити закон про олігархів, які на сьогоднішній день мають дуже великий вплив на нашу економіку, наші внутрішньополітичні та зовнішньополітичні процеси.

“На мою думку, і за критеріями апарату РНБО, які ми враховуємо, готуючи цей документ, ми маємо на увазі 13 осіб, яких ми можемо з упевненістю віднести до олігархічного середовища. Які мають дуже великий вплив всередині і зовні нашої країни”, – сказав Данілов.

Однак прізвища олігархів Данілов не назвав. Проте  зробив це колишній народний депутат член наглядової ради “Укрзалізниці” Сергій Лещенко з посиланням на свої джерела.

На його думку під критерії олігархів можуть потрапити: Рінат Ахметов, Петро Порошенко, Дмитро Фірташ, Ігор Коломойський, Віктор Пінчук, Сергій Льовочкін, Віктор Медведчук, Вадим Новинський, Юрій Косюк, Олег Бахматюк, Костянтин Жеваго та подружжя Гереги.

Читайте також:

Дива не сталося: Ахметов – перший, зять Кучми – другий… ТОП-100 найбагатших людей в Україні

Волонтер з Прикарпаття повернувся зі сходу: якими побачив українських бійців і що прогнозує (ФОТО)

Ваш гороскоп на тиждень 10 – 16 травня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено