Івано-Франківськ

«Трохи нижче неба»: в Івано-Франківську відбувся прем’єрний показ фільму (ВІДЕО)

Презентували кінострічку продюсер фільму Михайло Ухман та режисер Руслан Горовий.

IMG 4345 scaled

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

Під патронатом голови обласної державної адміністрації Андрія Бойчука відбувся прем’єрний показ кінострічки «Трохи нижче неба». Це документальний фільм, заснований на реальних подіях, про історію чотирьох «кіборгів», які загинули у зоні проведення АТО/ООС на території Міжнародного аеропорту «Донецьк».

«Трохи нижче неба» – це стрічка про реальні події боїв за Донецький аеропорт, – поділився думками продюсер фільму Михайло Ухман. – Сьогодні кінофільм є як ніколи актуальним, адже поза межами зони проведення Операції об’єднаних сил вирує зовсім інше життя без війни».

IMG 4021 scaled

Михайло Ухман зазначив, що стрічка розповідає про молодих людей, які йдуть на війну, не до кінця розуміючи, що то таке війна. Відеокадри для фільму змонтовано із реальних відео, записаних на камери з аеропорту.

На переконання Андрія Бойчука, цим показом фільму буде започаткована добра традиція презентації кінострічок, які розповідають про події російсько-української війни на Сході нашої держави.

IMG 4092 scaled

Це, на думку керівника області, сприятиме національному та військово-патріотичному вихованню молоді.

В області створюються всі умови для національно-патріотичного виховання молоді за новими підходами, адже саме наочний приклад і живе спілкування з військовиками дає повноцінне розуміння ситуації на Сході України, важливості берегти рідну землю від ворога.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено