Івано-Франківськ

У Коломиї три організації ветеранів отримають кошти з бюджету громади (СПИСОК)

Загальний фонд бюджетних коштів конкурсу соціальних проєктів становить 60 000 грн.

 

У Коломиї громадські ветеранські організації репрезентували проєкти, для виконання яких у 2021 році міська рада надаватиме фінансову підтримку, повідомляє міська рада, пише ПІК.

Відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій. Цього року їх було чотири. Такий захід проводять уже четвертий рік поспіль. 

“Загальний фонд бюджетних коштів конкурсу проєктів становить 60 000 грн. Пріоритетні завдання, які можуть фінансуватися з бюджету громади, – відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат, пов’язаних з вшануванням та увічненням пам’яті ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та політичних репресійта інше, а також відвідування військових поховань і військових пам’ятників; проведення заходів з військово-патріотичного виховання”, – йдеться у повідомленні

Переможцями конкурсу стали:

  • Громадська організація «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Івано-Франківській області», проєкт «Футбольний турнір «Кубок пам’яті Романа Фурика».
  • Громадська організація «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ», проєкт «Центр військово – патріотичного виховання та допризовної підготовки».
  • Відокремлений підрозділ громадської організації «Народна самооборона Івано-Франківської області» Коломийського району Івано-Франківської області, проєкт «Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено