Івано-Франківськ

У Львові водії маршруток билися за пасажирів

Один у другого забрав ключі від автобуса, в якому перебували пасажири, і поїхав.

 У Львові два водії маршруту №184а не поділили пасажирів і побилися між собою. Про це повідомили очевидці у Telegram-каналі спільноти “Варта1”, пише ПІК.

У Львові водії маршруток билися за пасажирів

“Водій 184А почав обганяти іншу маршрутку 184А, підрізати. Водій моєї маршрутки зупинився, той відповідно теж. Підійшовши до нашої маршрутки, він відкрив дверку водія та почав його бити і одразу забрав ключі. Маршрутка почала просто котитись, водій швидко зреагував та намагався зупинити транспорт. Водій вибіг за ключами, але його колега поїхав”, – розповіла ZAXID.NET очевидиця інциденту, пасажирка автобуса Ірина.

Постраждалий водій викликав на місце поліцію. Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій зазначила, що екіпаж поїхав у напрямку Рудного за водієм маршрутки, який забрав ключі. Після цього вони разом з ним повернулися на місце інциденту і доставили обох водіїв у Шевченківський відділ поліції. Однак вже там, у відділку, потерпілий передумав писати заяву.

Приміський маршрут №184а сполученням смт. Рудне – вул. Щурата обслуговує перевізник «Успіх БМ». На маршруті задіяно 14 автобусів, які курсують за досить щільним графіком, очевидно, вони потрапили у затори і змістився графік руху. Перевізник відсторонив обох водіїв від роботи на час з’ясування обставин. Їх притягнуть до дисциплінарної відповідальності – догани або звільнення.

До слова, минулого року міське комунальне АТП-1 скаржилося на водіїв автобусів приміських маршрутів, зокрема №184 і 184а через те, що автобуси курсують через місто без погоджених схем та без gps, а їхні водії порушують правила дорожнього руху.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено