Івано-Франківськ

В Івано-Франківську запрацював Центр інноваційного розвитку

Центр розрахований на широку аудиторію – від школярів, які тільки роблять перші кроки в інформаційних технологіях, до людей, які вже
 1621416050 223 scaled
Потужності хабу в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу розраховані як на школярів, так і на кваліфікованих фахівців.

Про це повідомляє Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу на своїй сторінці у Фейсбуці, пише ПІК.

«Реєструй ідею! Приходь! Твори!» – таке гасло Центру інноваційного розвитку, що відкрили сьогодні в ІФНТУНГ в рамках виконання проєкту 2SOFT/1.2/86 «Ro-Ua Транскордонний академічний розвиток для досліджень таінновацій. Центр розрахований на широку аудиторію – від школярів, які тільки роблять перші кроки в інформаційних технологіях, до людей, які вже мають багаж необхідних знань, але потребують потужностей для реалізації своїх ідей», – повідомляє ІФНТУНГ.

1621416178 882 scaled

Тут зазначають, що центр працюватиме за принципом Fab Lab, де кожний охочий має змогу втілити в матеріалі власні розробки. Для цього Центр інноваційного розвитку має дві зони. Перша – це co-working-зона, в якій є навчальна лабораторія, сучасні засоби проєктування, 3D-сканер, кілька 3D-принтерів, комп’ютерна техніка, інтерактивна дошка тощо. У другій, виробничій зоні, розмістили обладнання – малі й великі фрезери, токарно-фрезерний верстат, лазерні гравери-різаки, верстаки, оснащені інструментом із ручним та електроприводом, пневмокомплект для фарбування і не тільки, ріжучий плоттер та інше. Тобто, в одному місці поєднали все необхідне сучасне обладнання для реалізації власних ідей та проєктів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено