Івано-Франківськ

Стало відомо, коли у Долинській ТГ проведуть свято останнього дзвоника

Минулого року через карантин школи проводили свято останнього дзвоника для учнів онлайн або окремо в кожному класі, без урочистої лінійки.

На зображенні може бути: текст

Цьогоріч всі школи Прикарпаття відчули послаблення карантину, відновили очне навчання у класах та вже почали планувати свято останнього дзвоника. МОН заявило, що шкільні свята можна проводити лише з дотриманням вимог безпеки. Окрім того, проведення останнього дзвоника і випускного буде залежати від регіону і дати, коли ці заходи плануються, пише ПІК з посиланням на Долинську міську раду.

У школах Долинської ТГ урочисті лінійки прощання зі школою запланували на кінець травня та початок червня. Згідно із офіційними даними відділу освіти Долинської міської ради, всі школи міста, окрім ліцею №1 та Долинської початкової школи (тут свято запланували на понеділок 31 травня), проведуть останній дзвоник у суботу 29 травня.

Дещо інший графік святкувань по селах Долинської територіальної громади:

Грабівська гімназія, Якубівська та Оболонська початкова школа, Белеївська та Підберезька гімназія дату останнього дзвінка назначила на п’ятницю 28 травня.

29-го – у суботу святкувати будуть у Лоп’янському, Малотур’янському, Солуківському та Княжолуцькому ліцеї.

30 травня у неділю на свято дзвоника збереться одна школа на Долинщині – Тяпчанський ліцей.

Вже 31 травня із школою до вересня прощатимуться учні Рахинської, Слобододолинської, Яворівської гімназії, Великотурянський, Гошівський та Надіївський ліцей.

Дві школи назначили свято дзвоника на червень: на третє червня – Оболонський ліцей і 13 – Тростянецький.

Згідно з нинішніми обмеженнями адаптивного карантину останній дзвоник не зможуть відвідати учні шкіл, які перебувають у регіонах, віднесених до червоної зони. У таких школах проведення останнього дзвоника можливе лише віддалено.

До слова, у Міністерстві освіти і науки та ЮНІСЕФ заявили, що формат, в якому буде проходити новий навчальний рік з 1 вересня, залежатиме від епідемічної ситуації на території України та від темпів вакцинації.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено