Івано-Франківськ

НФК “Ураган” підвів підсумки чемпіонського сезону та окреслив плани на майбутнє (ФОТО)

25 травня відбулася пресконференція представників Народного футбольного клубу "Ураган" – чемпіонів України з футзалу.

2b705d44 e71e 4087 979a 2b2d112f5f51 scaled

Зокрема, піл час зустрічі зі представниками ЗМІ буде очільники команди підсумували чемпіонський сезон 2020/2021, а також поділилося планами на майбутнє, зокрема, участі у футзальній Лізі чемпіонів УЄФА, повідомляє ПІК.

«Для вболівальників – це є серйозний результат нашої спільної роботи. Я дуже дякую вболівальникам для підтримку, особливо у фінальній стадії. Приємно, що зробили це в рідних стінах. Сезон нам вдався на відмінно. Я дуже задоволений результатом. Ми подамо заявку, щоб зону Ліги чемпіонів прийняти в Івано-Франківську», – розповів президент НФК “Ураган” Василь Костюк.

Головний тренер клубу Максим Павленко зауважив, що вболівальники в Івано-Франківську дуже вимогливі, до результатів.

“Нам цього сезону вдалося здобути чемпіонський трофей завдяки об’єднаним зусиллям.  Під час першого кола, яке ми провели не дуже вдало, адже ми не мали стабільного тренувального процесу. Друге коло нам вдалося, тож виходячи у плей-оф, ми відчули впевненість у своїх силах. Так, ми віддали Кубок України, але відчули в собі впевненість у серії плей-офф”, – наголосив головний тренер клубу Максим Павленко.

8ca9c2ab 24ad 4b41 ab50 1c4d285e3302 scaled

За свого наставника «драконів», у фінальній серії було дуже непросто. Тренерський штаб ретельно шукав слабкі сторони суперника, який виглядав потужним колективом.

«В нас було тільки одне завдання – згуртуватися і показати західноукраїнський характер. Плече до плеча, один за одного, ми мали виглядати як одне єдине ціле, що в підсумку нам дозволило розраховувати на чемпіонство», – додав Павленко.

98b63897 3339 4d57 b6ad 9ddde991cda6 scaled

Водночас каже наставник, наразі йде пошук нових гравців, які підсилять команду. Адже попереду відповідальні матчі на євроарені.

«Сезон складався для нас непросто. Я ставши капітаном багато чого переосмислив. Зрозумів, що повинен мати лідерські якості, до того ж кожен досвідчений гравець мені допомогав. Для мене цей сезон неймовірний»,- каже капітан команди Микола Микитюк.

b9a7bd74 1781 4db1 8358 cd75a46f609a scaled

Президент клуб повідомив також про перші трансферні новини: Микола Микитюк (в Іспанію) та Ярослав Лабідь (в київський ХІТ) залишають команду. Водночас буде пошук заміни цим гравцям.

«З іншими гравцями – ми продовжуємо співпрацю. Але нам треба попрацювати над підсиленням команди. Адже у новому сезоні нам потрібно підтвердити звання чемпіонат Украни, виграти Кубок України, а також успішно виступи у Лізі чемпіонів. Якщо все буде добре, то замахнемося на Фінал чотирьох», – додав Василь Костюк.

Нагадаємо, 18-го травня, івано-франківський “Ураган” та херсонський “Продексім” визначили кращу команду чемпіонату Екстра-ліги. “Дракони” вдруге у своїй історії стали чемпіонами України. Цікаво, що перше в історії чемпіонство івано-франківці відсвяткували рівно десять років тому.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено