Івано-Франківськ

Розкрали понад 2 млн гривень: у Львові заробляли на вивезенні сміття (ФОТО, ВІДЕО)

Організував протиправну діяльність керівник та власник приватного перевізника сміття.

Розкрали понад 2 млн бюджетних коштів на вивезенні та захороненні сміття зі Львова – організатору та чотирьом учасникам злочинного угруповання повідомили про підозри. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, пише ПІК.

Розкрали понад 2 млн гривень: у Львові заробляли на вивезенні сміття (ФОТО)

“Працювали учасники угруповання наступним чином: подавали до Львівської міськради документи із неправдивими відомостями із завищеним обсягом наданих послуг, а також неправдивою відстанню до звалищ, куди звозили сміття. На цій підставі отримували з міського бюджету відповідні кошти”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, сміття переважно вивозили вночі без відповідних дозволів та документів, а отримані таким чином гроші розподіляли між усіма учасниками угруповання.

lvivsmittia 25052021 1

На такій схемі фірмам безпідставно виплатили понад 2 млн грн коштів з місцевого бюджету.

Вночі 25 травня, правоохоронці під час відвантажування сміття затримали автомобіль, у водія якого були відсутні документи на вивантаження та захоронення сміття.

Наразі поліцейські проводять санкціоновані обшуки на території Житомирської, Львівської та Київської областей в офісах підприємств перевізників сміття, комунальних підприємствах, у місцях незаконного захоронення відходів та проживання причетних.

lvivsmittia 25052021

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено