Івано-Франківськ

У Тисмениці оштрафували продавчиню за продаж цигарок неповнолітнім

У вівторок, 25 травня відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тисменицької міської ради. 

У Тисмениці розглянули питання про адміністративні правопорушення, а саме порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, завідомо неправдивий виклик спеціальних служб  (чотири справи) та порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів. Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

АДМІНКА 01

“За результатами засідання прийняли рішення оштрафувати продавчиню, яка здійснювала продаж тютюнових виробів неповнолітнім”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що тепер завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф від 850 гривень до 3400 гривень. 

Також, суттєво збільшено розмір штрафу за продаж алкогольних або слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів, електронних сигарет особам, які не досягли 18 років. Для людей, які здійснюють таке правопорушення передбачений штраф від від 6800 до 13600 грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено