Івано-Франківськ

Для підтримки підприємців в Україні Світовий банк додатково виділить 100 млн доларів

Україна посилить підтримку орієнтованих на експорт малих та середніх підприємств в умовах пандемії COVID-19 за фінансування Світового банку.

 

100922

Рада виконавчих директорів Світового банку затвердила вчора у Вашингтоні надання додаткових коштів у розмірі 100 млн доларів США для проекту Доступ до довгострокового фінансування у рамках боротьби України з наслідками пандемії COVID-19, повідомляють на сайті установи, пише ПІК.

“Український державний АТ «Укрексімбанк» є позичальником та виконавцем діючого проекту Банку Доступ до довгострокового фінансування. Виділені додаткові кошти Укрексімбанк використає для надання позик експортно-орієнтованим малим та середнім підприємствам (МСП), які постраждали від пандемії COVID-19. Проект зосереджений на наданні суб-кредитів з більш тривалим строком погашення, ніж ті, що зараз пропонуються на ринку”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що нові позики від Укрексімбанку створять робочі місця, стимулюватимуть конкурентоспроможність, допоможуть українським компаніям знаходити нових клієнтів за кордоном, збільшуватимуть доходи та сприятимуть зменшенню рівня бідності по мірі виходу України з пандемії.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено