Івано-Франківськ

У Долині подякували поліцейським офіцерам громади (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

Другий рік поспіль 28 травня відзначили в Україні своє професійне свято 442 поліцейських офіцерів громади, зокрема, і в Долині.

Mykhaylo Fameliuk 1 scaled

У Долині, на сайті міськради, раніше представили усіх поліцейських громади: назвали їх імена, території обслуговування та номери телефонів для зв’язку. Тож вчора, коли влада привітала їх з професійним святом, вся громада подумки приєдналась до привітання своїх офіцерів, повідомляє ПІК.

“У День свята поліцейським офіцерам громади Долинської ТГ адресуємо щиру подяку за вашу самовіддану працю. Нехай професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті!”, – йдеться у привітанні.

NAZAR NOVOSHYTSKYY 1 scaled

Andriy Perekytsey scaled

Mykhaylo Lapkiv scaled

ДОПОВНЕНО: сьогодні, 29 травня, у Івано-Франківську офіцерам Долинської територіальної громади урочисто оголосили подяки за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди відзначення 2-ї річниці проєкту “Поліцейський офіцер громади” Національної поліції України, повідомила міськрада.

173386678 4106666756056469 750019839539005951 n scaled

Нагадаємо, що 28 травня 2019 року у Києві відбувся офіційний запуск проєкту «Поліцейський офіцер громади», метою якого є тісна взаємодія поліцейського з територіальною громадою. Цей день і став професійним святом місцевих поліцейських.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено