Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” здобуває важливу домашню перемогу (ВІДЕО)

30 травня в Івано-Франківську "Прикарпаття" та "Авангард" (Краматорськ) зіграли перенесений матч 15-го туру Першої ліги України.

4 5 scaled

На важкому полі, та ще й під акомпанемент дощу, в першому таймі “Прикарпаття” повністю переграло “Авангард” і пішло на перерву з комфортною перевагою. Могла вона бути й взагалі розгромною, якби Роман Барчук забив пенальті, яке сам же і заробив. Але форвард івано-франківців з точки відправив м’яча вище поперечини, повідомляє ПІК із посиланням на Ua-football.

Правда той же Барчук через п’ять хвилин все ж розмочив Микиту Якубенка, хоч і у краматорчан були вельми обгрунтовані претензії з приводу того, що вибивався м’яч з рук голкіпера вже у зафіксованому стані. Проте, суддя скасувати взяття воріт не наважився. Ну а другий м’яч оформив Іван Сондей, скориставшись позиційною помилкою оборони і розстріляв кіпера з близької відстані.

В середині другого тайму команди обмінялися голами – на результативну дію Павла Похитайла відповів буквально відразу ж Василь Цюцюра. Таким чином, “Прикарпаття” за рахунок перемоги в очному матчі підтяглося до “Авангарду” на відстань двох очок.

ФУТБОЛ. Чемпіонат України. Перша ліга. Матч 15-го туру
“ПРИКАРПАТТЯ” (Івано-Франківськ) – “АВАНГАРД” (Краматорськ) – 3:1 (2:0)
Голи: 
Барчук (34), Сондей (42), Цюцюра (64 з пен.) – Похитайло (62). Нереалізований пенальті: Барчук (28 хв).
30 травня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 16:00. Арбітр: А.Михайлюк (Київ).

“Прикарпаття”: Піцан, Курко, Француз, Сікач, Кузьмін, Сондей, Кохман, Семотюк, Барчук, Пастух, Цюцюра.
“Авангард”: Якубенко, Бородай О., Аніх Чідера, Гуттінер, Зубков, Трояновський, Писко, Толочко, Скотаренко, Чебаненко, Похитайло.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено