Івано-Франківськ

У Болехівській громаді двоє дітей, що позбавлені батьківського піклування, отримали квартири (ФОТО)

На Болехівщині проживають 24 дитини-сироти та 10 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

1622623942 img 2188 scaled

У рамках відзначення Дня захисту дітей на Болехівщині міський голова Іван Яцинин урочисто вручив ключі від квартир, а також подарунки та солодощі двом особам з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Щасливими власниками однокімнатних квартир стали житель с.Поляниця Андрій Федишин та жителька Болехова Наталія Павлишин.

1622623360 img 2175 1 scaled

1622623380 img 2170 1 scaled

“На Болехівщині проживають 24 дитини-сироти та 10 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які отримали цей статус через різні життєві обставини. Не всі з них  мають  житло, а найчастіше  навіть не забезпечені мінімальною нормою житлової площі. Завдяки субвенції з державного бюджету  ви уже реалізували своє право на компенсацію та вибрали житлове приміщення, ще один мешканець громади –  у пошуку квартири або приватного  будинку – залежно від того де захоче жити, у місті  чи у селі, на Болехівщині чи у будь-якому іншому куточку України”, – зазначив Іван Васильович перед врученням ключів від житла.

1622623388 img 2153

Щиро вітаючи їх з цією радісною подією, Іван Яцинин побажав, щоб у новому житлі панували лише злагода та мир, був достаток, сімейне благополуччя, затишок і комфорт.

Сповнені радістю від такої значної у їхньому житті події, Андрій Федишин та Наталія Павлишин щиро подякували всім, завдяки кому у них здійснилася мрія.

Нагадаємо, місцевий бюджет Болехівщини у 2020 році отримав субвенцію з державного бюджету для виплати   грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сумі 1083729 гривень для  трьох осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено