Івано-Франківськ

На Рогатинщині засідала бюджетна комісія: що вирішили

Зокрема рішенням комісії виділили кошти з фонду на виконання депутатських повноважень для лікування важкохворих жителів Рогатинської громади.

9337f1b34e144e9 scaled

7 червня відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з питань стратегічного розвитку, бюджету і фінансів, комунальної власності та регуляторної політики, інформує ПІК з посиланням на Рогатинську міську раду.

Розглянули  заяву депутата міської ради Ігоря Бирича, яка стосувалася виділення фінансової підтримки на проведення благоустрою території с.Воскресинці.

“Для цих потреб с.Воскресинці члени комісії вирішили спрямувати з фонду на виконання депутатських повноважень кошти в сумі 10 000 грн.”, – йдеться у повідомленні.

Також підтримали ідеї щодо виділення коштів для оплати робіт з встановлення системи безпеки (камер відеоспостереження) у Воскресинцівській гімназії, а також придбання газонокосарки для потреб парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці в Рогатині.

Ідеї належать депутату міської ради Володимиру Струку та депутатці міської ради Оксані Школяр відповідно.

“Відповідно вирішили профінансувати з фонду на виконання депутатських повноважень 6 000 грн на оплату робіт зі встановлення системи безпеки і 4120 грн на придбання газонокосарки”, – йдеться у повідомленні

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено