Івано-Франківськ

Прикарпатцям на замітку: сучасні та безболісні методи лікування геморою

До кінця червня в медичному центрі Оксфорд Медікал Івано-Франківськ діє знижка - 30% на курс лікування геморою латексними кільцями.

DSC 1643 scaled

Геморой – це проблема, котра нагадує про себе постійно. Біль, дискомфорт, страх – ці відчуття спотворюють ваше життя і не дають можливості бути активним. На жаль, статистика свідчить, що більшість пацієнтів з даною проблемою відтягують візит до лікаря якомога пізніше. Що стримує пацієнта прийти до лікаря? На це є багато причин. Першими виступають брак часу та страх перед операцією. Адже наразі виник стереотип, що лікування вимагає перебування в стаціонарі, довгої реабілітації і купи інших турбот.

Саме тому у медичному центрі Оксфорд Медікал лікарі проктологи пропонують сучасну малоінвазивну процедуру, котра триває буквально кілька хвилин і, що головне,  – дозволяє залишатися активним і не відриватися від звичного життя! Лігування гемороїдальних вузлів за допомогою латексних кілець!

В ЧОМУ СУТЬ ЛІГУВАННЯ ЛАТЕКСНИМИ КІЛЬЦЯМИ?

Лігування латексними кільцями показане на 1, 2 та 3 стадії протікання геморою. Дана маніпуляція не потребує знеболення. Спочатку лікар-проктолог за допомогою лігатора накладає латексне кільце на ніжку вузла і пацієнт може вирушати по власних справах. Протягом кількох днів кільце здавлює вузол та не допускає його кровопостачання. Вузлик ішемізується, некротизується і просто випадає. За 2-3 тижні на місці вузла виникає невеликий рубець – ділянка загоюється. Одномоментно дозволяється накладання 1-2 кілець. Побічні ефекти слабо виражені, це може бути незначний дискомфорт, також можливе відчуття стороннього тіла в прямій кишці.

ПЕРЕВАГИ ЛІГУВАННЯ ГЕМОРОЮ ЛАТЕКСНИМИ КІЛЬЦЯМИ

Лігування геморою латексними кільцями має беззаперечні переваги перед багатьма методиками. До них відносять:

  1. жодної потреби у перебуванні в стаціонарі та тривалому реабілітаційному періоді;
  2. виконання процедури за лічені хвилини – значна економія вашого особистого часу;
  3. можливість не відриватися від навчання/роботи;
  4. жодної потреби у знеболенні, адже процедура не завдає болю;
  5. високий відсоток ефективності процедури (95%) за умови дотримання рекомендацій лікаря
  6. гнучка та доступна цінова політика закладу

І до кінця червня в медичному центрі Оксфорд Медікал Івано-Франківськ діє знижка – 30%! на курс лікування геморою латексними кільцями.

Ми пропонуємо тільки безпечні сучасні методики лікування геморою.
Більше деталей можна дізнатися на прийомі лікаря проктолога.

Запис за телефонами: 0503777299, 0673777299

ПРОМО

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено