Івано-Франківськ

На Львівщині відбудеться патріотичний фестиваль (ПРОГРАМА)

Всеукраїнський щорічний патріотичний фестиваль «Зашків» запрошує молодь.

Цьогоріч Всеукраїнський щорічний патріотичний фестиваль «Зашків» запланований на 18-20 червня (Львівська обл., с.Зашків, Співоче поле). Загалом «Зашків» відбудеться вже вп’ятнадцяте. Усі заходи, що проводяться у рамках фестивалю, поєднані між собою патріотично-історичною, фольклорною та оздоровчою тематикою, пише ПІК.

Мета проведення заходу — вшанування імені Євгена Коновальця як символу незламності духу і чину української ідеї, формування патріотичної позиції, розвиток принципів громадянського суспільства, української ідентичності. Фестиваль – найкраща форма для того, аби це було справді цікаво та пізнавально для молоді.

До участі у заході запрошується активна молодь, що цікавиться розвитком національно-патріотичного виховання, представники молодіжних громадських організацій та бажаючі насолодитися якісною українською музикою, розповідями лекторів, які є носіями суспільної думки у сфері театру, кіно, теле- та радіомовлення, видавничому та громадському секторах.

На фестивалі на учасників чекають квести, спортивні змагання та інтелектуальні ігри. У першу чергу фестиваль орієнтований на українську молодь, однак тут знайде чим себе розважити кожен незалежно від віку.

На гостей очікують мистецькі локації, зустрічі з відомими людьми Львівщини та є музична програма.

Вхід на фестиваль — вільний. На його території діє заборона на продаж і вживання алкогольних напоїв, бо фестиваль пропагує здоровий спосіб життя.

1623741371 201067868 4288829154494261 7269077273996136651 n scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено