Івано-Франківськ

На Калущині будуть змінювати територію музею Степана Бандери

7 червня відбувся аукціон з визначення підрядника благоустрою території історико-меморіального музею ім. Степана Бандери в селі Старий Угринів Новицької громади.

1623682254 a67a78387fdb9e171d99

Мова йде про першу чергу робіт. Торги були оголошені 19 травня, бюджет закупівлі склав 20 млн 826 тис. гривень, пише ПІК з посиланням на Вікна.

“На участь в аукціоні документи подали чотири учасники, найменшою – майже 16 млн 464 тис. гривень була пропозиція ТОВ «Галактивбуд» з Галицького району. Наразі документи переможця тендеру розглядаються кваліфікаційною комісією”, – йдеться у повідомленні.

За проєктом договору капітальний ремонт благоустрою музею має бути завершено до кінця наступного року. Тут планують облаштувати паркувальний майданчик, туалет тощо.

Лише проєктно-кошторисна документація коштувала бюджету 950 тис. гривень – у квітні обласне управління капітального будівництва уклало договір на її виготовлення з підприємцем Сергієм Казарянцем з Києва.

Також 7 червня відбувся тендер на реконструкцію дренажної системи водовідведення на території історико-меморіального музею Степана Бандери в Старому Угринові (управління капітального будівництва в Івано-Франківській області оголосило його 20 травня).

Бюджет закупівлі склав понад 2,6 млн гривень. Участь у торгах взяли два учасники, меншу ціну – майже 1 млн 824 тис. гривень запропонувало ПП «Новбуд» з Галицького району. Переможець розглядається кваліфікаційною комісією. Роботи так само мають бути завершені до кінця наступного року.

Нагадаємо, у квітні управління капітального будівництва в Івано-Франківській області провело тендер на будівництво флагштоку на території музею Степана Бандери в Старому Угринові (його теж мають встановити до кінця наступного року). Бюджет закупівлі склав 4 млн 219 тис. гривень, а договір уклали з ТОВ «МКБ Станіслав» з Івано-Франківська на суму 3 млн 520 тис. гривень.

Фінансування на усі три масштабні проєкти виділяють з обласного бюджету. Щоправда, на 2021 рік є лише частина необхідних коштів. А саме з обласного бюджету розвитку на флагшток виділили 1 млн гривень, на благоустрій території музею в Старому Угринові – 8,5 млн гривень (5 млн гривень з бюджету розвитку і 3,5 млн гривень – з вільного залишку коштів обласного бюджету), а на реконструкцію дренажної системи є близько 1 млн 415 тис. гривень (кошти виділили на фінансування природоохоронного заходу).

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено