Івано-Франківськ

Тенісні баталії: визначилиcя переможці “Меморіалу Ігоря Пилипчука” в Івано-Франківську

В Івано-Франківську завершився другий за ліком Всеукраїнський тенісний турнір «Меморіал Ігоря Пилипчука».

204371316 335801074820032 4624975195181331568 n scaled

На кортах ДЮСШ “Олімп” змагалися в одиночному та парному розрядах юнаки та дівчата віком до 16 років, які завітали до обласного центру Прикарпаття з усіх куточків України, пише ПІК.

У турнірі серед юніорок приймали участь 13 спортсменок, які змагалися за путівку до вирішальної стадії.

У підсумку кращою серед дівчат стала львів’янка Вероніка Ключ, яка у драматичному фіналі перемогла ще одну франківську тенісистку Софія Сімків – 5:7, 6:0 та 6:2.

Натомість у парному розряді перемогу здобув столично-харківський дует Рогова/Крючкова.

7 3 scaled

У першості серед юнаків впевнено подолав турнірну дистанцію киянин Гліб Коваленко, який на шляху до перемоги був сильнішим за однолітків зі Львова, Дніпра, Рівного та Івано-Франківська.

Коваленко також виграв й змагання в парному розряді разом, разом із представником Чернівців Даніелем Пентелейчуком.

Учасники, тренери та вболівальники відзначили високий рівень проведення цьогорічних змагань, які мали статус 1-ї категорії. Чи не найбільша заслуга у цьому – голови обласної федерації тенісу Андрія Калабішка, а також креативного тандему організаторів – Марії та Вікторії Гоголь, які докладають чимало зусиль для розвитку тенісу в рідному Івано-Франківську.

6 2 scaled

Додамо, що у планах також проведення в Івано-Франківську ще двох тенісних турнірів. Зокрема, у липні заплановані змагання 1-ї категорії серед юнаків та дівча до 12 років – «Stanislaw Summer». А наприкінці серпня змагальний сезон завершуватиметься щорічним дитячим фестивалем серед діток від 4 до 10 років.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено