Івано-Франківськ

Вкусила змія: на Прикарпатті троє дітей за вчорашній вечір потрапили до лікарні

 Усі перебувають в реанімаційному відділенні у важкому стані.

Вкусила змія жителя Коломийщини, жительку міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, жителя села Кінчаки Дубовецької ОТГ. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

Вкусила змія: на Прикарпатті троє дітей за вчорашній вечір потрапили до лікарні

  • 8 липня, о 20 год. 45 хв. до Коломийської дитячої лікарні було доставлено 16-річногог жителя с. Казанів Коршівської ТГ з діагнозом «Анафілактичний шок внаслідок укусу змії». Наразі він госпіталізований до обласної дитячої клінічної лікарні. Постраждалий перебуває в реанімаційному відділенні у важкому стані.
  • Вчора,  о 20 год. 45 хв. в лікарню поступила 12-річна жителька м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, яку в с. Осмолода Перегінської ТГ вкусила змія за праву руку. Постраждала перебуває в реанімаційному відділенні у важкому стані.
  • О 22.10 год. до обласної дитячої клінічної лікарні потрапив  16-річний хлопець, якого о 12.30 год. в с. Кінчаки Дубовецької ТГ Івано-Франківського р-ну на дитячій площадці укусила змія жителя. Він перебуває в реанімаційному відділенні у важкому стані.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено