Івано-Франківськ

В ОДА на Прикарпатті зняли турнікети: нова очільниця регіону нікого не боїться (ФОТО)

Послаблення пропускного режиму люди сприйняли як позитивний факт.

На Прикарпатті зняли загороджувальні турнікети, які були встановлені на першому поверсі облдержадміністрації в кінці 2020 року, коли головою ОДА став Андрій Бойчук, повідомляє ПІК.

215449476 206041857980534 147769433392589575 n scaled

«Новий голова когось боїться», – так тоді коментували це технічне нововведення, яке знаходилось у метрі позаду цивільного чоловіка на фото.

Про страхи, які вірогідно супроводжували Бойчука, говорили й у березні цього року. І була причина: коли пан голова оголив торс, щоб публічно щепитися від коронавірусу, журналісти побачили у нього за поясом зброю.

fcb626a8ed9f89c5 scaled

Та все у минулому. У день призначення нової голови ОДА Світлани Онищук «турнікети Бойчука» у будівлі адміністрації зняли, відновивши прямий прохід на поверхи установи. Народна думка відреагувала таким чином:

«Нова очільниця області нікого не боїться».

Щоправда, є й інше пояснення ситуації. Мовляв, минулої осені Прикарпаття було у червоній зоні карантину, тож турнікети сприяли жорсткому епідеміологічному контролю в адміністрації. А при зеленій зоні такий контроль, як і пан Бойчук, відійшов у минуле.

sich i onishhuk

12 липня в обласній державній адміністрації, перед першою нарадою, яку провела у новому статусі Світлана Онищук, привітав її з призначенням на посаду голова обласної ради Олександр Сич (на фото).

Читайте також:

В ОДА провели роз’яснювальний брифінг щодо вакцинації на Прикарпатті (ФОТО)

Прикарпаття очолила жінка: Президент України призначив головою Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено