Івано-Франківськ

На Прикарпаття приїхав Митрополит Епіфаній (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 16 липня на Коломийщині вітали Предстоятеля Української православної церкви Епіфаній.

На Прикарпаття приїхав Митрополит Епіфаній (ФОТО, ВІДЕО)

На Прикарпаття прибув Митрополит Епіфаній. Його урочисто зустріли на межі Івано-Франківської та Тернопільської областей, пише ПІК.

На Прикарпаття приїхав Митрополит Епіфаній (ФОТО, ВІДЕО) На Прикарпаття приїхав Митрополит Епіфаній (ФОТО, ВІДЕО)

У рамках першосвятительського візиту у селі Мишин на Коломийщині відбудеться чин освячення храму Святої Рівноапостольської княгині Ольги та розписів Кафедрального собору Преображення Господнього у місті Коломия.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

“Коломийська громада надзвичайно рада візиту блаженнішого митрополита Київського та всієх України Епіфанія на Покутський край. Просимо про Ваше заступництво та молитву за нашу громаду, Прикарпаття та всю Україну”,зазначив очільник Коломиї Богдан Станіславський.

Вітаючи Митрополита на прикарпатській землі, голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук подякувала йому за молитву на підтримку українських воїнів та відновлення миру в Україні.

“Цьогоріч ми святкуватимемо 30-річчя нашої незалежності. Сьогодні той час, коли ми маємо змогу вільно молитися, споруджувати нові храми. Проте ми повинні пам’ятати про наших воїнів, які боронять нашу землю, забезпечуючи мир і спокій в нашій державі, щоб ми могли вільно жити і працювати на благо сильної, демократичної і європейської України”, – наголосив Епіфаній.

Предстоятель Української православної церкви  Блаженніший Епіфаній перебуватиме на Прикарпатті 16-18 липня.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено