Івано-Франківськ

Стало відомо, коли проведуть в останню путь футболіста Ігоря Цимбалістого

19 липня трагічно загинув відомий прикарпатський футболіст Ігор Цимбалістий.

MyCollages 2021 07 20T112558.184 scaled

Як вже повідомляла ПІК, вранці 19 липня в Бурштині сталась ДТП. Водій “Renault” не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою “Tata”. Внаслідок аварії водій легковика загинув на місці. Ще один пасажир внаслідок отриманих травм невдовзі помер у лікарні. Ним виявився футболіст Ігор Цимбалістий

Сталося відомо, коли проведуть в останню путь в 32-річного спортсмена.

«Парастас за Ігорем Цимбалістим у вівторок, о 19:00. Похорон в середу, о 12:00», – написала у соцмережі Катерина Качмар-Паращин.

31-річний гравець був відомий виступами в обласних футбольних та футзальних турнірах, також захищав кольори професіональних клубів “Енергетик” з Бурштина та “Єдності” з Плисок. Остання його команда – “Прикарпаття-Тепловик” з Івано-Франківська.

Ігор був визнаним бомбардиром та відзначався високою результативністю. Зокрема, у 2015 та 2016 роках Цимбалістий виступав за «Оскар» з Підгір’я, у складі якого двічі поспіль кращим бомбардиром чемпіонату Івано-Франківщини.

Окрім того, йому належить рекорд унікальне досягнення за кількістю голів у одному матчі – шість. Мовою футболу це “гекса-трик”. Це сталося у вересні 2015 року в матчі чемпіонату області між “Оскаром” та “Карпатами” Болехів (9:1). 

ihor tsymbalistyy 1024x683 1 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено