Івано-Франківськ

У Долині радилися з старостами, як економити електроенергію у селах (ФОТО)

Вчора, 19 липня в міській раді відбулася чергова робоча нарада з старостами населених пунктів громади.

У Долині радилися з старостами, як правильно економити електроенергію у селах (ФОТО)

У Долині на нараді з старостами говорили про енергозбереження. Про це повідомляють на сайті Долинської міської ради, пише ПІК.

З метою економії електроенергії у населені пункти здійснить робочий візит спеціаліст відділу енергозбереження та встановить програму моніторингу  енергозбереження. 

“Це свого роду єдина електронна система обліку споживання енергоресурсів, зрозуміла та мобільна база даних, якою користується громада.  Перехід від несистемного паперового обліку до систематизованого електронного дасть змогу перейти до планомірного та вивіреного зменшення споживання енергоносіїв у бюджетній сфері громади”, – йдеться у повідомленні.

Обговорили також необхідність заміни ламп вуличного освітлення. 

Крім того, зовсім скоро села громади традиційно відзначатимуть День села. З цією метою зараз обдумують низку робіт, які треба здійснити першочергово. Зокрема, в  Оболонні думають про покіс трави на території громадських місць. Днями туди виїдуть електрозварювальники, щоб не допустити руйнування дороги в місцях, де після повеней трапились зсуви та підмивання мостів. Вирішують становище з протіканням покрівлі даху медичної установи.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено