Івано-Франківськ

Олімпіада-2020: Білодід вийшла до півфіналу та інші результати українців

2-разова чемпіонка світу з України на старті олімпійського турніру в Токіо провела два складних поєдинки. 

198131 Bilodid1234140543 960x380 0 scaled

ДЗЮДО

У 1/8 фіналу Дар’я Білодід вирвала перемогу над сербкою Міліцою Ніколіч лише на останніх секундах сутички, завдяки прийому вазарі. У чвертьфінальній зустрічі українці та Катаріні Кошті з Португалії не вдалося визначити переможницю у основні 5 хв. У додатковий час, де боротьба ведеться до першого результативного прийому, Білодід виконала іппон та вийшла до півфіналу, де зустрінеться з японкою Фуною Тонакі, яку вона перемагала у фіналі чемпіонату світу у 2018 та 2019 роках.

ТЕНІС

Натомість друга ракетка України Даяна Ястремська (№46 WTA) програла дебютний матч на Олімпіаді в Токіо. У поєдинку першого кола одиночного розряду українка поступилася Лейлі Фернандес з Канади (№72 WTA). Ястремська продовжить боротьбу на Олімпіаді в парному розряді, де зіграє в дуеті з Еліною Світоліною.

КУЛЬОВА СТРІЛЬБА

23-річний Павло Коростильов успішно стартував на Олімпійських іграх в Токіо. Український спортсмен подолав кваліфікацію і вийшов до фіналу у змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів. Коростильов показав четвертий результат (581 очок з 600 можливих). Фінал у цьому виді спорту стартує о 09:30 за Києвом.

СПОРТИВНА ГІМНАСТИКА

На Олімпійських іграх в Токіо проходить кваліфікація в спортивній гімнастиці. Один з лідерів збірної України зі спортивної гімнастики Ігор Радівілов показав 5-й результат на кільцях, а також четвертий в опорному стрибку. Спортсмен має шанси на вихід у фінал цих дисциплін. У фіналі бере участь 8 спортсменів.

Інформація оновлюється…

Розклад телетрансляцій на каналі UA: Перший

  • 09:30. Кульова стрільба
  • 10:30. Студія Олімпійські ігри
  • 11:00. Дзюдо
  • 13:50. Фехтування
  • 16:30. Студія Олімпійські ігри

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено