Івано-Франківськ

У Долині та Галичі сьогодні знеструмлять водоканали

Дані комунальні підприємства мають значні борги за електроенергію.

У Долині КП “Водоканал” має заборгованість понад 100 000 гривень, а у Галичі – 93 тисячі гривень. Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

У Долині та Галичі сьогодні знеструмлять водоканали

У обох водоканалах  ситуації із погашенням заборгованості схожі.

На адресу АТ «Прикарпаттяобленерго» неодноразово надходили гарантійні листи від адміністрацій підприємств із проханням  відтермінувати вимкнення та з гарантією оплати за послугу з розподілу електричної енергії та перетоки реактивної енергії.

Проте у липні КП «Галичводоканал»  оплатив  тільки 8,3 тис.грн, а від  КП «Водоканал» Долинської міської ради жодних коштів в оплату заборгованості не надійшло, підприємства не виконало зобов’язання щодо погашення заборгованості.  

“Енергетики проінформували  адміністрації підприємств та органи місцевого самоврядування про критичний стан розрахунків з попередженням про можливе знеструмлення. У зв’язку із тим, що жодні відтермінування та перемовини не дають результатів, а ріст боргу не припиняється. 29 липня в проміжку між 08:30 та 17:00 електропостачання підприємствам буде припинено”, – йдеться у повідомленні.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено