Івано-Франківськ

Олімпіада-2020: Романчук і Фролов у фіналі, Саладуха – завершує виступи

У сьомий день Олімпійських ігор розігрувався 21 комплект нагород, з яких українці претендували на чотири.

orig 547876

  • ПЛАВАННЯ

На Олімпіаді в Токіо відбулися запливи 1500 м вільним стилем за вихід до фіналу. Україну представляли Сергій Фролов та Михайло Романчук. Фролов у своєму запливі показав 3-й результат з найкращим особистим часом на дистанції. А Романчук в своєму запливі показав найкращий час.

Обидва вийшли до фіналу. Фінал стартує 1 серпня.

Разом із тим,відбулися кваліфікаційні запливи на 50 м вільним стилем. Україну представляв Владислав Бухов, який впевнено виграв свій заплив і кваліфікувався до півфіналу. Півфінали стартують 31 липня.

21697

  • ЛЕГКА АТЛЕТИКА

На Олімпійських іграх у Токіо відбулася кваліфікація до фіналу в потрійному стрибку серед жінок. Україну в цій дисципліні представила 38-річна Ольга Саладуха, яка не змогла вийти у фінал і залишає змагання. Саладуха стрибнула на 13,91 м в найкращій спробі, показавши свій найкращий результат в сезоні, однак він не дозволив їй продовжити боротьбу за медаль.

orig 547872

Окрім того, відбулася змішана естафета 4х400. Збірну України представляли Микита Барабанов, Катерина Климюк, Аліна Логвиненко, Олександр Погорілко. Україна в своєму забігу показала 6-й результат, чого не вистачило для виходу у фінал.
orig 547875
Також відбулася кваліфікація до фіналу в штовханні ядра серед жінок. Україну в цій дисципліні представила 29-річна Ольга Голодна, яка не змогла вийти у фінал і залишає змагання. Українка показала передостанній, 15-й результат у своїй групі – 17,15 м. Найкращий результат у американки Рейвен Сандерс – 19,22.

orig 547873

  • ДЗЮДО

На Олімпіаді в Токіо відбувся поєдинок за бронзу в дзюдо. У ваговій категорії 100+ кг українець Яків Хаммо бився з представником Російського олімпійського комітету Тамерланом Башаєвим. Поєдинок завершився перемогою Башаєва іппоном. Нагадаємо, Хаммо виграв у Владута Сімонеску, поступився Хісайоші Харасаві, проте потім переміг узбека Бекмурода Олтібоєва і вийшов в бронзовий фінал. Золото в цій ваговій категорії виграв чех Лукаш Крпалек.

orig 547859

Українська спортсменка Єлизавета Каланіна змагалася в категорії понад 78 кг. В 1/8 фіналу 26-річна українка зазнала поразки від Кайрі Саіт (іппон) і завершила змагання.

  • СТРИБКИ У ВОДУ

На Олімпіаді в Токіо відбулася кваліфікація в стрибках у воду (3 м) серед жінок. Україну представляли Вікторія Кесар і Анна Письменська. За підсумками 5 спроб Кесар показала 23-й результат, а Письменська – 24-й. Для виходу в півфінал потрібно було закінчити в топ-18.

21693

  • ФЕХТУВАННЯ

Збірна України на командному змаганні з фехтування на Олімпійських Іграх фінішувала на 6-му місці. У поєдинку за 5-ту позицію України програла Франції з результатом 39:45. Раніше Україна програла Китаю та виграла у Італії. Збірну України представляли Ігор Рейзлін, Богдан Нікішин, Роман Свічкар і Анатолій Герей.

orig 547837

Нагадаємо, трьох українських спортсменів не допустили до змагань в Олімпіаді: причина.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено