Івано-Франківськ

“Замовне убивство”: що кажуть родичі та друзі загиблого авіатора Ігоря Табанюка (ВІДЕО)

У середу спортивний літак , на якому Ігор Табанюк возив трьох туристів, упав на житловий будинок у приміському селі Шепарівці

zagruzheno 10 1 1 520x245 1

Колеги та друзі Ігоря Табанюка не раз і не два передивилися випадково зняте відпочивальниками  відео падіння. Що могло статися – губляться у здогадах, пише ПІК із посиланням на ТСН.

Висота не була критична. Тобто, на тій висоті можна було виправити помилки. Він би такі помилки виправив. Якби це було в його руках“, – говорить один з них.

Одразу видно, що він не скористався рятувальною системою. Значить все йшло нормально. І буквально за декілька секунд могло щось таке статися – чи пасажир якось не так себе повів, може пасажиру стало погано, може щось з обладанням”, – твердить другий пілот.

Літак був у технічно справному стані. Однозначно. Ігор Петрович на здоров’я не жалівся ніколи – колишній військовий льотчик. До цього теж питань нема. Тобто могло бути щось на борту з чимось пов’язане. З блокуванням керування“, – припускає президент Української авіаційної асоціації Генадій Хазанов.

А рідні загиблого пілота  переконані – авіатрощу хтось підлаштував. Син каже – на батька останнім часом сипався   шквал погроз та провокацій. Він навіть збирався вивезти з Коломиї свою сім’ю. І все це – певні –  через аеродром, який намагалися у Табанюка відібрати.

“По-перше, в понеділок він заявив слідчому и моїй матері: якщо найближчим часом щось трапиться, то є – він назвав прізвища – винні і причетні до цього люди. Друге, після прильоту на аеродром, я не виявив на камерах відеоспостереження ніякого відеозапису. Це велика підозра для мене. Я написав заяву в поліцію“, – розповів син загиблого пілота Ігор Табанюк.

До розслідування причин авіатрощі планують долучилися експерти зі Сполучених Штатів – чиї громадяни також загинули, а це Словаччини та Австрії, де  розробляли  двигун та саме повітряне судно. Українські слідчі жодних версій  досі не озвучили.

Поховали Ігоря Табанюка з військовими почестями на кладовищі села Королівка поруч з молодшим сином – Денисом.  2013-го він теж не повернувся з польоту.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено