Івано-Франківськ

Наслідки негоди: на Прикарпатті численні обриви на лініях електропередач

Сильний дощ, град та вітер став причиною падіння дерев, обривів на лініях електропередачі та, як наслідок, аварійних вимкнень електропостачання.

233098840 4740860715924227 9190703566092611035 n scaled

Станом на 09:00 повністю без електропостачання залишається с. Рибне Лисецького напрямку, повідомляє ПІК із посиланням на інформацію Прикарпаттяобленерго.

Без світла наразі декілька вулиць Хімчина (Косівщини), Колінців (Тлумаччина), Сільця, Павлівки, Єзуполя (Лисецького напрямку), Городенки, Бурштина (Галицького напрямку), Белелуї та Устя (Снятинщини).

На місцях аварій працюють бригади енергетиків, які роблять усе можливе, щоб світло було у кожній домівці. До кінця доби електропостачання обіцяють відновити.

Серед причин знеструмлень обриви проводів через падіння гілок та дерев, пошкодження опор, їх падіння, пошкодження траверзів та ізоляторів, пошкодження трансформаторних підстанцій“, – йдеться у повідомленні.

Більшість вимкнень ліквідовані, але синоптики попереджають про нові ускладнення погодних умов на вечір 6 серпня. Прогнозують значний дощ та посилення вітру до 20 м/с, що може ускладнити ліквідацію аварійних знеструмлень для бригад.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено