Івано-Франківськ

Стало відомо, хто виграв суботній матч “Прикарпаття” – “Металіст”

У суботньому матчі ФК "Прикарпаття" поступилося харківському "Металісту" з рахунком 1:4.
metalist031
Перший м’яч “Металіст” забив на 12-й хвилині, йдеться на сайті футбольної команди, пише ПІК.

Але все ж ключовий момент стався ще через кілька хвилин, коли “Прикарпаття” навіть не встигло оговтатися від першого пропущеного гола. На “побачення” з Андрієм Новаком вибіг автор першого гола Жонатан, проте він навіть не встиг пробити – підштовхнув бразильця в спину Назарій Воробчак, за що Ярослав Козик показав захисникові іванофранківців пряму червону картку. До одинадцятиметрової точки підійшов француз Балулі, який пробив в протилежний від воротаря кут – 0:2.

У другому таймі перший небезпечний момент створили саме господарі, що надихнуло місцевих уболівальників, яких на стадіоні “Рух” зібралося чимало. На 55-й хвилині “Прикарпаття” виконало справжній шедевр: абсолютно навмання здалеку Іван Сондей запустив м’яч верхом в напрямку воріт “Металіста” – 1:2.

Але на 62-й хвилині все ж харків’яни забили третій для себе м’яч, чим визначено зняли напругу після голу господарів.

Кінцівка вийшла напруженою, кілька разів на поле спалахували локальні бійки між заведеними гравцями, але все ж далі обійшлося без вилучень з боку Козика. В кінцівці гості довели справу до розгрому – 1:4.

У підсумку “Металіст” продовжує разом з Кривбасом йти без втрати очок, маючи 9 балів за підсумками трьох зіграних турів. “Прикарпаття” було слабкіше, але в чому не можна дорікнути команду з Івано-Франківська, так це в самовіддачі і прагненні на полі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено