Івано-Франківськ

В Львівській області облаштували тимчасовий міст через річку Західний Буг (ФОТО)

Рух транспорту по тимчасовому мосту здійснюється з суботи, 7 серпня.

В Львівській області облаштували тимчасовий міст через річку Західний Буг (ФОТО)

В Львівській області  дорожники завершили влаштування тимчасового мосту через річку Західний Буг на дорозі Н-17 Львів –Радехів – Луцьк. Про це повідомляє Укравтодор, пише ПІК.

“Через тимчасовий міст у реверсному порядку зможуть проїздити легкові автомобілі, громадський транспорт, а також невеликі вантажівки (загальною масою не більше 12 тон та висотою кузова до 3 метрів)”, – йдеться у повідомленні.

Паралельно тривають підготовчі роботи до капітального ремонту та реконструкції основного мосту, який планують відремонтувати в оптимально короткі строки у межах поточного року.

В Львівській області облаштували тимчасовий міст через річку Західний Буг (ФОТО) В Львівській області облаштували тимчасовий міст через річку Західний Буг (ФОТО)

 Дана переправа була у передаварійному стані і з моменту будівництва капітально не ремонтувалася. При цьому, під час ремонту дороги у 2015-2017 міст не чіпали – просто зняли верхні шари асфальту та влаштували нові.
Торік міст було включено до списку Національної програми відновлення мостів – реконструкція переходу була запланована на 2021 цей рік.
Нагадаємо, що 61-літній міст на дорозі Н-17 “Львів –Радехів – Луцьк” поблизу села Гайок у Львівській області обвалився 3 травня.
IMG 20210503 203417 030 scaled
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено