Івано-Франківськ

За попередніми даними вчинив самогубство мер Кривого Рогу (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

Костянтина Павлова знайшли мертвим у своєму помешканні сьогодні, 15 серпня, вже переглянули записи камери відеоспостереження.

11884 61192235ae40f scaled

Мер Кривого Рогу Дніпропетровської області, екс-нардеп Костянтин Павлов, знайдений без ознак життя у неділю. За попередніми даними він вчинив самогубство, повідомляє місцеве видання “0564.ua”, пише ПІК.

“У селі Вільне, Криворізького району, у власному будинку загинув міський голова Костянтин Павлов… Наразі біля будинку міського голови в селі Вільне перебувають співробітники поліції, СБУ. Будинок мера огороджений строкатою стрічкою, працюють правоохоронці. За попередньою версією, сталося самогубство. Зараз з’ясовуються обставини”, – йдеться в повідомленні.

11926 6119223881565 scaled

Факт загибелі Павлова 1973 року народження  виданню потвердив екс-нардеп Андрій Гальченко, що перебуває біля місця події.

“Поки що нічого не зрозуміло. Але факт, на жаль”, – сказав він.

e5137797 33a07126642ceb98a175865fed4ecec8

  • Костянтин Павлов

До будинку загиблого також під’їхав його перший заступник Костянтин Бєліков і колишній міський голова Юрій Вілкул.

ДОПОВНЕНО.

Очільник Дніпропетровської області Валентин Резніченко повідомив, що останній раз, коли вони розмовляли в п’ятницю, загиблий мер був у гарному настрої.

“Ми обговорювали тарифи, газ, по голосу нічого не віщувало біди. Але ми ж не розуміємо, що йому повідомили в суботу і що відбувалося у нього в душі”, – сказав Резніченко.

До слова, тіло Павлова виявили сьогодні на веранді будинку в селі Вільне під Кривим Рогом. Чоловік лежав у калюжі крові, поруч знаходилася зброя – карабін “Сайга”.

Пізніше з’явилося ще одне повідомлення:

“Зняли відео з камер спостереження, де чітко видно, як мер ходить по дому з рушницею, приставляє собі його до серця, приміряючись, відставив і знову приміряючи. Потім на відео видно, як він вставив один патрон. Багато курить. З кимось переписується по телефону. Потім вистрілив. позадкував до виходу, впав”.

Зауважимо, що з 1 травня цього року Павлов зробив у місті безкоштовним проїзд у міському транспорті.

“Практично у всіх країнах світу комунальний транспорт – дотаційний. З огляду на нинішню економічну ситуацію в країні, ми просто вирішили допомогти криворіжцям і зробили комунальний транспорт абсолютно безкоштовним”, – говорив Павлов.

Читайте також:

Топ-10 головних новин Прикарпаття за тиждень (09.08 -15.08) – ФОТО, ВІДЕО

Стало відомо, яку пенсію матиме Ангела Меркель і що ще (ФОТО)

Ваш гороскоп на тиждень 16 – 22 серпня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено